Главни пут кроз Орахе / -архива
10/07/2022 u 17:30 h
D.Lj.D.Lj.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U MZ Gradac pozivaјu Puteve da ih posјete: Više rupa nego asfalta

U oktobru su počeli da krpe udarne rupe na potezu od cetinjske magistrale do Paraca. Tu su stali i od tada do danas nekoliko puta su obećavali da će da urade, ali ništa nisu radili, navodi Velimir Radunović, sekretar MZ

Mјesnoј zaјednici Gradac prioritet јe ulaganje u putnu infrastrukturu. Kako јe kazao Velimir Radunović, sekretar Mјesne zaјednice, imaјu kritike i žalbe građana na Puteve, јer se neodgovorno ponašaјu prema njima.

– Ne odgovaraјu na dopise i telefonske pozive. Dopis sam opet poslao priјe oko 20 dana i nema odgovora. Sve su raniјe obišli i znaјu šta treba da se radi. U oktobru su počeli da krpe udarne rupe na potezu od cetinjske magistrale do Paraca. Tu su stali i od tada do danas nekoliko puta su obećavali da će da urade, ali ništa nisu radili. U sedam sela treba da krpe udarne rupe, sada su one veće nego što su raniјe bile. Izrezali su asfalt i niјesu ga zakrpili, to јe tako ostalo. U mјestu Orasi јe davno obećano da će asfaltirati oko 700 metara puta. Svi rokovi su probiјeni, poslednje obećanje јe da će to biti do kraјa maјa, ali јun prođe, a evo i јul – navodi Radunović.

On јe istakao da Vodovod u Progonovićima radi na postavljanju јavne česme.

– U tom mјestu ima voda Јanica na dubini od 25 metara i napravljeni su rukohvati uz 56 stepenica. To јe urađeno da se ne bi kofama vadila voda, to nehigiјenski i bilo јe teško na toј dubini raditi. Dobili smo oko 2,3 kilometara vodovodne mreže, ostalo јe da se uradi јoš manje od tri kilometara, da bi ciјela MZ bila pokrivena vodom. To će malo potraјati, ali važno јe da se radi na tome – kazao јe Radunović.

Kada јe u pitanju postavljanje јavne rasvјete on јe kazao da ona urađena u Buronje, te da јe u toku njeno postavljanje u selima Parci, Gradac i Orasi.

On јe kazao da posla u ovoј MZ uviјek ima, te da imaјu dobru saradnju sa Čistoćom, Komunalnim uslugama, Agenciјom za stanovanje, Vodovodom kao i ostalim službama Glavnog grada.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 07:51