Креативни ђаци / - Архива
12/12/2021 u 13:00 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У ОШ "Милорад Муса Бурзан" ученици показали таленат

У школи су организоване разне активности, на којима су ученици ликовне, литерарне, музичке секције, исказали своје таленте на креативан начин, као и гостовања пјесника и академског сликара, навела је Вуковић

У Основној школи "Милорад Муса Бурзан" јуче је кроз разне радионице организован Дан надарених ученика. В.д. директора школе Милица Вуковић истакла је да су организовали разне активности, на којима су ученици ликовне, литерарне, музичке секције радионице исказали своје таленте на креативан начин.

– На радионицама су били укључени ученици првих пет разреда из неколико секција. Посебно нам је задовољство било што нам је гост била Нина Вукчевић, академски сликар, ник Вељко Иковић. Пјесник је ђацима презентовао књигу "У канџама дјетињства". Ученици су читали одломке из књиге, његову биографију и пјеснику постављали питања – истакла је Вуковић.

Она је истакла да су ученици информатичке секције такође исказали свој таленат.

– На часу информатике ђаци старијих разреда су презентовали креирање видео игрица уз подстицај наставника, што је за њихов узраст веома било занимљиво. Дан је протекао у пријатној атмосфери, дјеца су била радосна и у школи је владала позитивна атмосфера – навела је Вуковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 08:38