Добили боље услове у вртићу / -архива
04/01/2022 u 17:13 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У ОШ "Владика Данило": Вртић преселили у кабинет

Наша школа и ове године уступа просториjу за вртић, само што сад имаjу много боље услове рад, саопштила је Лидија Рашовић, директорица ОШ "Владика Данило"

Управа Основне школе "Владика Данило" у Српској уступила је један кабинет за дјецу вртића ЈПУ "Ђина Врбица". У вртићу борави 22 дјеце предшколског узраста.

– Наша школа и ове године уступа просториjу за вртић, само што сад имаjу много боље услове рад. Раниjе су родитељи имали могућност да упишу диjете у вртић чиjе су се активности реализовале у просториjи коjа се у поподневноj смjени користила за наставу. Ми смо увидjели да то ниjе право рjешење да се то мора наћи начин. Стога смо им уступили jедан кабинет коjи ће само они користити, наравно и тоалет. Кабинет се налази при самом улазу у школу, што олакшава координациjу учитељице са родитељима и дjецом – рекла је Лидија Рашовић, директорица школе.

Она је истакла да су сви учествовали у адаптацији кабинета.

– Морам нагласити и сарадњу са директорицом ЈПУ "Ђина Врбица" Боjаном Разић коjа jе обишла школу и рекла да стоjи на располагању за све што буде потребно. Тако су нам и помогли у адапатирању и опремили учионицу инвентаром коjи jе дао нову ноту свему. То jе њихов мали раj гдjе свакодневно уживаjу. Родитељи и дjеца су презадовољни, а и ми jер се све реализовало на задовољство свих нас – истакла је Рашовић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:28