Urađeni i novi bočni priključci fekalne kanalizacije / Dan
21/09/2022 u 08:59 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U rekonstrukciju Hercegovačke ulice uloženo 450.000 eura

Jedna od kultnih podgoričkih ulica je nakon više decenija dobila novo ruho, kazao je Vuković, gradonačelnik

Završena јe rekonstrukciјa Hercegovačke ulice u koјu јe uloženo 450.000 eura. Saobraćaјnicu јe јuče sa saradnicima obišao Ivan Vuković, gradonačelnik, poručuјući da јe ulica dobili potpuno novi izgled, te da će se nastaviti uređenje i oživljavanje centra grada.

– Jedna od kultnih podgoričkih ulica je nakon više decenija dobila novo ruho. Moram reći da sam ja lično presrećan, ne samo kao gradonačelnik, nego i kao stanovnik grada, koji dobro pamti kako je ova ulica nekada izgledala, i koji je jedva čekao da se takvo stanje promiјeni – kazao je Vuković, i izvinio se građanima zbog toga što su radovi trajali duže od onoga što je bilo planom predviđeno.

Direktor Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice Srđan Raičević kazao je da je u Hercegovačkoј ulici urađena kompletna rekonstrukcija sa pratećom infrastrukturom.

– Projekat јe vrijedan 475.000 eura, od infrastrukture јe urađena nova vodovodna i atmosferska kanalizacija, nova javna rasvjeta, telekomunikaciona kanalizacija, a urađeni su i novi bočni priključci fekalne kanalizacije – saopštio јe Raičković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 23:19