/ -
27/05/2022 u 11:30 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У сусрет љетњој пожарној сезони: Ватрогасци очекују одијела за прилаз ватри и возило

У самоj припреми пожарне сезоне одрадили смо велики посао када jе у питању хидрантска мрежа, jавна предузећа и када jе конкретно у питању чишћење брда Горица, рекао је Горан Јанковић, командир Службе заштите и спашавања

Служба заштите и спашавања убрзо ће добити најсавременију опрему, односно одијела за прилаз ватри али и возило за брзе интервенциjе коjе ће служити за техничке интервенциjе и за саобраћаjне незгоде, најавио је Горан Јанковић, командир. Јанковић каже да спремно дочекују пожарну сезону, како са аспекта материjално-техничких средстава, тако и у броjу ватрогасаца.

– У самоj припреми пожарне сезоне одрадили смо велики посао када jе у питању хидрантска мрежа, jавна предузећа и када jе конкретно у питању чишћење брда Горица. Ватрогасци су у сарадњи са осталим градским службама одрадили комплетно чишћење, уклањање заосталог биљног материjала коjи jе страдао у прошлогодишњем пожару – рекао је Јанковић.

Он је навео да предстојећу љетњу пожарну сезону дочекују спремно.

– Даћемо максимум, а све у циљу очувања, приjе свега jавних површина и свих оних природних добара коjа се налазе на териториjи Подгорице – поручио jе Jанковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:22