Улица уска за све учеснике у саобраћају / -Срђа Б.
19/02/2024 u 17:03 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Ulici kralja Nikole pišu kazne zbog parkiranja

Uprava za inspekcijske poslove i Uprava policije od 20. februara kažnjavaće vozače koji se budu parkirali duž Ulice kralja Nikole i one koji ne budu poštovali jednosmjerni režim saobraćaja u Ulici Petra Prlje

Vozače koji se budu parkirali duž Ulice kralja Nikole i oni koji ne budu poštovali jednosmjerni režim saobraćaja u Ulici Petra Prlje, od danas će sankcionisati Uprava za inspekcijske poslove Glavnog grada i Uprava policije.

– Preduzeće Putevi je po nalogu Sekretarijata za saobraćaj iscrtalo horizontalnu i postavilo vertikalnu signalizaciju u Ulici kralja Nikole, što je podrazumijevalo i uklanjanje do sada postojećih parking mjesta na kolovozu. Ulici Petra Prlje u Staroj varoši vraćen je jednosmjerni režim saobraćaja iz pravca Ulice kralja Nikole prema Bulevaru Crnogorskih serdara. Obavještavamo sve učesnike u saobraćaju da će sva nepropisno parkirana vozila i vozila koja ne poštuju jednosmjerni režim saobraćaja biti sankcionisana od strane Uprave za inspekcijske poslove Glavnog grada i Uprave policije počev od 20. februara - saopštili su iz Sekretarijata za saobraćaj.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 06:04