/ -
23/02/2022 u 14:52 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Удружење подстанара:Проблем у уговорима о закупу стана

Главни град није имао искрен и транспарентан однос, са овим Удружењем.

Продужетак рока за приjављивање подстанара за субвенциjе на конкурс коjи jе расписао Главни град, у наjмању руку треба да буде разлог за забринутост,  саопштили су из Удружења подстанара Црне Горе - " Мој дом ". Један од разлога је како су казали, неискрен приступ социjалном програму од стране Главног града.

– Ово удружење је у више наврата jавно скретало пажњу на могуће проблем приликом спровођења овог социjалног проjекта. На нашу жалост и жалост подстанара, Главни град jедноставно ниjе желио бити транспарентан и кооперативан. Будући да свакодневно свjедочимо подстанарским проблемима са коjима се подстанарске породице сусрећу, указивали смо да ће уговори о закупу стана бити наjвећи проблем - наводе из удружења.

Како су истакли не могу кривити Главни град за идеју, већ сматрају да је главни кривац државна администрација.

– Главни кривац jе државна администрациjа коjа jе све ово морала много раниjе регулисати. Главни град можемо кривити да нијесу имали искрен и транспарентан однос, са овим Удружењем. Сасвим смо сигурни да би се постигли много бољи и ефикасниjи резултати. Ми тачно знамо са каквим се мукама носе подстанари у Црноj Гори. А знамо и колико jе држава до дана данашњег окретала главу од овог проблема  – наводе из Удружења подстанара Црне Горе "Мој дом".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 01:37