Predstavnici URA, PzP-a i Posebnog kluba   / GP URA
26/03/2024 u 14:40 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

URA, PzP i Poseban klub dogovorili zajedničko djelovanje

Ističu da parlamentarna većina u Podgorici i dalje postoji, ali uz promjenu konstituenata vlasti koja se mora konstatovati i poštovati

Odbornici URE, PzP-a i Posebanog kluba odbornika sastali su se danas kako bi dogovorili zajedničko djelovanje u okviru parlamentarne većine Skupštine Glavnog grada čime je riješena kriza vlasti u Podgorici.

– Naše zajedničko djelovanje u budućem periodu ima za cilj saradnju na programskim osnovama uz potpuno poštovanje ranije potpisanog koalicionog sporazuma postojeće odborničke većine. Potrebe građana i građanki Podgorice su nam na prvom mjestu kao i funkcionalna gradska uprava. Svoj doprinos ostvarenju navedenog cilja, u Skupštini Glavnog grada, daćemo kroz koordinisano i zajedničko djelovanje naših odbornika – navodi se u saopštenju nakon sastanka odbornici URE, PzP-a i Posebnog kluba.

Ističu da parlamentarna većina u Podgorici i dalje postoji, ali uz promjenu konstituenata vlasti koja se mora konstatovati i poštovati.

– Očekujemo od svih činilaca vlasti konstruktivan pristup uz poštovanje da naše naredno zajedničko djelovanje znači zajedničko djelovanje, za sada, 11 odbornika. Ostajemo otvoreni za saradnju sa drugim odbornicima koji dijele programske vrijednosti i žele da pomognu jačanju i poboljšanju rada gradske uprave. Ubrzo ćemo i zvanično potpisati Memorandum o zajedničkom djelovanju čime će navedeni odbornici činiti najveću grupu odbornika u okviru parlamentarne većine –  zaključuju u zajedničkom saopštenju odbornici URE, PzP-a i Posebnog kluba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

19. jul 2024 23:13