/ фото: Зеленило ДОО
12/10/2021 u 16:16 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Улица 4. јула: Ускоро нови кутак за најмлађе суграђане

Такође, поменута површина биће оплемењена са 20 одраслих садница дрвећа и 50 садница живе граде

Као резултат добре комуникације и квалитетне сарадње Главног града и грађана Подгорице, ускоро ће бити реализована још једна заједничка иницијатива, захваљујући којој ће и најмлађи становници Улице 4. јула добити свој кутак за игру и дружење.

- Наиме, екипе "Зеленило" д.о.о. Подгорица започеле су данас радове на изградњи новог дјечијег игралишта у Улици 4. јула. У току је извођење радова на уклањању поломљеног и дотрајалог мобилијара, након чега ће се приступити земљаним радовима, изградњи стаза и платоа. Ново дјечије игралиште простираће се на 850м², док ће на 110м² подлоге од тартана бити уграђена кула са тобоганом, љуљашка са гнијездом, њихалица, вртешка и двострука клацкалица. Простор ће бити опремљен и мобилијаром за одмор, те ће бити уграђене парковске клупе и корпе за отпатке- наводе у саопштењу.

Такође, поменута површина биће оплемењена са 20 одраслих садница дрвећа и 50 садница живе граде. На слободним површинама биће формиран травњак, а комплетнан простор биће покривен и системом за наводњавање.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 21:06