/ -
23/05/2022 u 14:05 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Улица Краља Николе: Завршени тротоари са десне стране

У току је санациjа тротоара и уградња ивичњака са лиjеве стране

Градоначелник Подгорице Иван Вуковић са сарадницима, обишао jе Улицу Краља Николе у коjоj је завршена санација тротоара и уградња ивичњака са десне стране улице из правца Сахат куле према Забjелу. У току је санациjа тротоара и уградња ивичњака са лиjеве стране. Вриjедност радова у оквиру прве фазе износиће око 120.500 еура.

– Почели су радови у склопу друге фазе коjи подразумиjеваjу санациjу асфалтног коловоза на дужини од 1.2 километра просjечене ширине 12 метара. У току су радови у диjелу стругања постоjећег асфалтног коловоза и они се раде у другоj смjени од 17 часова. Вриjедност радова друге фазе ће износити око 322.112 еура – саопштили су из Путева.

Вуковић је обишао и паркинг који се уређује на углу Улице Краља Николе и Jераванске, а који ће имати 60 паркинг мjеста и приступну саобраћаjницу. Ти радови се приводе крају.

– Завршени су земљани и бетонски радови и уградња шахти атмосферске канализационе мреже, а убрзо ће почети и асфалтирање. Процијењена вриједност ових радова је 100.000 еура. На овом потезу ангажоване су и екипе Агенциjе за становање коjе уређују дотраjале фасаде на обjектима са обjе стране улице – кажу из Путева.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:45