/ -
11/03/2022 u 16:17 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Управа ОШ "Вук Караџић" тражи од надлежних да се ђацима обезбиједи сигурнији прилази

Како је истакао в.д директора школе Будимир Вукићевић у сталној су комуникацији са Савјетом родитеља и сматрају да би ово питање требало под хитно ријешити.

Прилаз ОШ "Вук Караџић" опкољен је паркираним аутомобилима који угрожавају безбједан улазак у школско двориште ученицима ове васпитно – образовне установе. Како је истакао в.д директора школе Будимир Вукићевић у сталној су комуникацији са Савјетом родитеља и сматрају да би ово питање требало под хитно ријешити.

– Сматрам да је пјешачки прелаз између два семафора на улазу школе јако небезбједан. Нико не поштује црту до које границе да се паркира и да се не паркира на сами пјешачки. Дјеца су угрожена, возачима је такође смањена видљивост од нагомиланих аутомобила која су паркиана са обје стране коловоза. Кад би било среће да се паркинг негдје измјести и да се повећа видљивост то би било најјбоље. Неко је тако одлучио да паркинг може ту да постоји и тако је остало - наводи Вукићевић.

Вукићевић наводи да је пјешачки прелаз уведен на инисистирање мјештана

– Планирам да укључим Паркинг сервис или Главни град да се то промијени, на неки начин да се повећа безбједност дјеци - каже Вукићевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 15:00