/ -
24/03/2022 u 18:03 h
Н.С.Н.С.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УРА предложила: Дио Улице краља Николе да буде Улица Петра Матовића

Иницијативом је предложено да се преименује дио саобраћајнице, од угла са Улицом Брацана Брацановића до угла са Улицом Воjислављевића, у дужини око 1,3 километра

Подгоричка УРА предала је Скупштини Главног града и Савjету за давање предлога назива насеља, улица и тргова инициjативу за промjену назива диjела Улице краља Николе у Улицу Петра Матовића. Шеф клуба одборника УРА у Скупштини Главног града Лука Ракчевић предложио је да се преименује дио саобраћајнице, од угла са Улицом Брацана Брацановића до угла са Улицом Воjислављевића, у дужини око 1,3 километра.

– У питању jе одговоран однос према апелу великог броjа грађана коjи живе у овој улици, а коjи мjесецима траже од Главног града да преименуjе дио Улице краља Николе и врати jоj некадашњи назив. Вjеруjемо да ће и Савjет, као и Скупштина Главног града, имати довољно ширине да уваже и прихвате овакву инициjативу, како би задовољили jасну жељу мjештана Забjела – саопштили су из УРА.

Инициjативом је, како је саопштено из ове партије, предвиђено да Улица Краља Николе настави да постоjи и то од Булевара светог Петра Цетињског па до Школе за средње и више стручно образовање "Сергије Станић" и Улице Брацана Брацановића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 02:50