Урађено преко осам хиљада канализационе мреже / ПГ БИРО
21/12/2021 u 14:09 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Урађено 8.100 метара секундарне канализационе мреже

Позивамо све мjештане са подручjа на ком су завршени радови да то учине подношењем захтjева Водоводу уз копиjу личне карте и лист непокретности, кажу из Водовода

У оквиру проjекта изградње Построjења за пречишћавање отпадних вода у насељима Муртовина, Златица и Загорич уграђено је око 8.100 метара секундарне канализационе мреже. Из Водовода су истакли да је на том подручју асфалтирано 25 улица.
– На Муртовини су асфалтиране улице Вукосава Божовића са краком, Горанска, Пионирских одреда, Вељка Jанковића, Антона Чехова I дио са крацима 1-3, Улица Сава Оровића, крак 6 и 6/1, ЦАСНО са крацима 1-3, Улица Виктора Игоа, Радована Петровића 1, Жабљачка 1 и 2. Поред ових асфалт су добиле Ловћенска, Похорска краци 3-5, Дукљанска и Улица мира, улице Лудвига Кубе, Ровачка, Ива Андрића са крацима 1 и 4, Владике Петра I, Драгана Ђуровића, Љеворjечка, Вита Николића, Jарослава Чермака, Петра Миљанића, Бjеласичка и Улица Божидара Вуковића. Комплетирани су радови на сjеверном подручjу секундарне канализационе мреже – ЛОТ 2. Постављање примарног цjевовода или колектора, као и асфалтирање 25 улица са крацима, завршени су од маjа 2020. године до краjа августа 2021. године. Преостало jе да се грађани у прикључе на канализациону мрежу. Позивамо све мjештане са подручjа на ком су завршени радови да то учине подношењем захтjева Водоводу уз копиjу личне карте и лист непокретности – навели су из Водовода.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 12:16