13/05/2022 u 11:59 h
А.Д.А.Д.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ускоро конкурс за пријем малишана у ЈПУ „Љубица Поповић“ и „Ђина Врбица“: Упис почиње 25. маја

Један од новитета јесте и упис у нову васпитну jединицу "Симба", као и организациjа полудневног боравка у послиjеподневним сатима, навела је Весна Николић, директорица JПУ "Љубица Поповић"

Упис дјеце у Јавне предшколске установе "Љубица Поповић" и "Ђина Врбица" за школску 2022/2023 годину почиње 25. маја и трајаће до 15. јуна. Родитељи ће моћи дјецу да упишу преко платформе за електронски упис у јавне предшколске установе преко портала www.upisi.edu.me. Дјеца се уписују уношењем матичног броја и на тај начин се повлачи велики број података. Родитељи не морају достављати извод из матичне књиге рођених, као ни потврде из Центра за социјални рад. Дјеца која су претходне 2021./2022. године похађала програме предшколског васпитања и образовања сматраће се уписаним од 1. септембра. Уговори о боравку и исхрани дјеце ће се склапати почетком нове школске године.

Директорица ЈПУ "Љубица Поповић" Весна Николић истакла је да ће ових дана бити расписан јавни конкурс.

– Један од новитета у JПУ "Љубица Поповић" јесте и упис у нову васпитну jединицу "Симба" у Блоку шест, као и организациjа полудневног или краћег боравка у послиjеподневним сатима. Краћи програм биће понуђен у свим васпитним jединицама бесплатно. Програмом се могу обухватити дjеца узраста од четири до шест година коjа нису укључена у цjелодневни програм – навела је Николић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 01:12