Реконструкција би требала да почне за десет дана / -
28/06/2022 u 11:35 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ускоро креће реконструкција објекта подручног одељења ОШ "Владо Милић" у Грбавцима: Урадиће кров и фасаду

Радови су неопходни због зидова пуних влаге и крова који прокишњава, истакла је Ивана Милић, директорица ОШ "Владо Милић"

Реконструкција објекта подручног одјељења ОШ "Владо Милић" у Грбавцима требало би да почне за дестак дана. Радови су неопходни због зидова пуних влаге и крова који прокишњава, истакла је Ивана Милић, директорица ОШ "Владо Милић", наглашавајући да су то само неки од проблема

– Подручно одјељење, односно објекат школе у Грбавцима је у јако лошем стању. Прозори се нису затварали, вода је цурила и проузроковала велике проблеме какве само влага донесе. У јуну прошле године сам све то документовала и поднијела захтјев Министарству просвјете за санацију. Урађен је пројекат за обнову и опредијељено 80.000 еура да се оспособи школа за нормалан рад. У јануару сам потписала уговор и радови су требали да почну, али због кризе трошкови су се повећали и предузеће које је требало да изводи радове је раскинуло уговор. Тада сам од Министарства успјела да добијем додатна средства. Расписали смо нови тендер који је завршен и чекамо надзорни орган који је одобрен од Министарства. Надамо се да реконструкција почети у наредних десет дана – навела је Милић.

Родитељи су каже Милић имали разумијевање.

– Свјесна сам да услови нису добри, али ћу се потрудити да до краја године реконструишем школу. То су огромна средства које је Министарство опредијелило за реконструкцију крова, фасаде, да се санира влага па ћемо онда кренути унутрашње радове– навела је Ивана Милић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:21