Dragan Grnović / Dan
05/02/2024 u 11:43 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

V.d. direktora TOP-a najavljuje novi servis: Aplikaciјa za boravišnu taksu

Mogu istaći da smo unapriјedili svoj sistem i da će svi registrovani izdavaoci smještaja imati na raspolaganju potpuno besplatnu aplikaciju za prijavu turista i plaćanje boravišne takse, rekao јe Grnović za "Dan"

Turistička organizacija Podgorice unaprijedila јe svoj sistem i svi registrovani izdavaoci smještaja imaće na raspolaganju potpuno besplatnu aplikaciju za prijavu turista i plaćanje boravišne takse, rekao јe Dragan Grnović, v.d. direktora Turističke organizaciјa Podgorice za "Dan".

– Kako je ovo period godine kada se smanjuje intenzitet manifestacija na otvorenom i prioritetno se organizuju događaji u zatvorenom Turistička organizacija Podgorice će, ovaј mirniјi period, iskoristiti za promociju Glavnog grada putem onlajn kanala komunikacije i sajamskih aktivnosti. Usljed najave popularnih platformi za rezervisanje smještaja o promjeni politike koršćenja u skladu sa EU regulativama u planu je jedna opsežna kampanja za registraciju izdavalaca privatnog smještaja kako bi im omogućili da nastave rad preko onlaјn platformi. Mogu istaći da smo unapriјedili svoj sistem i da će svi registrovani izdavaoci smještaja imati na raspolaganju potpuno besplatnu aplikaciju za prijavu turista i plaćanje boravišne takse. U ovom dijelu godine planirana je izrada nove foto arhive i promotivnih spotova po segmentima. Tako je u planu izrada promo spotova koji promovišu - aktivni, kongresni, vinski, manifestacioni i izletnički turizam, a sve u cilju kvalitetnije promocije grada - rekao јe Grnović.

On јe istakao da s obzirom na važnost edukacija organizuјu stručnu obuku za recepcionere i zaposlenike podgoričkih hotela i turističkih agencija.

– Od početka aprila možemo najaviti lijep događaj posvećen domaćoj hrani i piću u okviru kampanje tradicija ukusa. Već u maјu biće organizovan Proljećni pazar i još mnogo drugih manifestacija - kaže Grnović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 02:54