21/04/2022 u 19:13 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Васкршњи базар у ОШ "Милан Вукотић": Скупљају новац за рачунаре

Основни мотив организациjе овог базара је опремање информатичке учионице коjа jе остала без иjедног рачунара коjи се може користити, казала је Соња Бјелобрковић

У ОШ "Милан Вукотић" у Голубовцима одржан је Васкршњи базар. Фискултурна сала била је мала да прими све родитеље и дјецу који су жељели да уживају у овој манифестацији. Штандови су били пуни васкршњих мотива, украса, а било је и колача.

image
-

– Послиjе више од двиjе године коjе jе обиљежила корона, у нашоj школи jе одржан Васкршњи базар. Једва смо дочекали нове епидемиолошке мjере коjе су значиле да маске више ниjесу обавезне и одмах смо кренули у организациjу броjних активности. Велика подршка нам jе био Савjет родитеља чиjи jе ово и био предлог. Одзив jе био изузетан. Сви ученици наше школе припремили су своjе штандове. Неколико сати jе фискултурна сала била мала да прими све заинтересоване родитеље и дjецу – рекла је Соња Бјелобрковић, директорица школе.

image
-

Она каже да је основни мотив организациjе овог базара опремање информатичке учионице коjа jе остала без иjедног рачунара коjи се може користити.

– Намjера нам jе да jе опремимо уз помоћ и подршку локалне заjеднице и успjешних пословних предузетника са овог подручjа коjи су били ученици наше школе – казала је Бјелобрковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 20:10