19/06/2023 u 15:46 h
N.S. -M.L.V.N.S. -M.L.V.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Denis Hot v.d. direktora Čistoće, Radonja Vulikić v.d. direktor Pogrebnih usluga, Ratko Vujović v.d. direktora Vodovoda

Odbor je predložio Skupštini Glavnog grada da konstatuje ostavku Veselina Vukčevića na funkciju sekretara gradskog parlamenta

Članovi odbora za izbor i imenovanja sjutra će raspravljati o vršiocu direktora Čistoće, Pogrebnih usluga, Parking servisa i Vodovoda jer uz odluke odbora direktora uz imena kandidata nijesu dostavljene njihove biografije. Za vršioca dužnosti direktora Čistoće predložen je Denis Hot, iz reda zaposlenih. Hot će, na ovoj poziciji zamijeniti Andriju Čađenovića, kojem je prestao mandat. Na čelu Pogrebnih usluga umjesto Srđana Miljanića biće Radonja Vulikić, a za v.d. direktora Vodovoda predložen je Ratko Vujović.

Predsjednik odbora za izbor i imenovanje Vasilije Čarapić konstatovao je da služba Skupštine Glavnog grada nije dostavila svu neophodnu dokumentaciju. Nakon sjednice nam je iz službe Skupštine saopšteno da oni dostave sve što im predlagač dostavi. 

Odbornica Pokreta Evropa sad Anđela Jakšić Stojanović saopštila je da ona neće glasati ni za jedno imenovanje za koje nije dostavljena dokumentacija.

- Nijedno imenovanje za koje nije dostavljena dokumentacija ja neću da glasam. Treba sjutra da nas po medijima prozivaju kao da smo elementarno nepismeni - poručila je Jakšić Stojanović.

Kako nije dostavljena sva neophodna dokumentacija, Vasilije Čarapić je naveo da će dati pauzu i sjednicu odbora nastaviti sjutra do kada se očekuje da im bude dostavljena sva neophodna dokumentacija.

Odbor je predložio Skupštini Glavnog grada da konstatuje ostavku Veselina Vukčevića na funkciju sekretara gradskog parlamenta. Vukčević je, kako je saopštio  Vasilije Čarapić, predsjednik odbora, ostavku podnio na lični zahtjev.

Članovi odbora direktora konstatovali su ostavku bivšem direktoru Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice Srđanu Raičeviću. Raičeviću kojem je u decembru prošle godine istekao mandat, ali mu na sjednici gradskog parlamenta, kako je naveo Čarapić, nije konstatovana ostavka. 

- Skupština Glavnog grada u decembru nije konstatovala ostavku u decembru, pa je neophod sada uraditi kako bi on dobio taj papir - rekao je Čarapić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:53