01/06/2022 u 11:28 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Дан школе РЦ "1. јун": Установа која пружа образовање и љубав

Свака школа jе посебна. То ниjе само зграда, то jе здање коjе се стално надограђуjе успjесима њених ученика

Ресурсни центар за образовање и оспособљавање "1. јун" пригодном манифестацијом прославио је Дан школе. Дјеца су са наставницима припремила занимљиве тачке, а као подршка били су им другари из ОШ "Марко Миљанов".

– Данас jе дан када прослављамо наjважниjи датум, дан коjи jе дао име овоj установи, дан наше школе. Данас сумирамо постигнуте резултате и успjехе. Све оно што смо урадили заjедно и чиме смо учинили да ова школа постоjи, траjе и поносно испраћа старе и раширених руку дочекуjе нове генерациjе. Активности су биле броjне. У протеклом периоду било jе успjеха, а часопис коjи данас излази, све их jе забиљежио и обjединио. Свака школа jе посебна. То ниjе само зграда, то jе здање коjе се стално надограђуjе успjесима њених ученика. Ипак, наша школа jе посебна и другачиjа од свих, jер она пружа образовање, љубав, оспособављање и напредак онима коjима jе то наjвише потребно. Наjњежниjим душама, онима коjи овдjе, у овоj згради стичу знање требаjу много разумиjевања, пажње и подршке. Посебно задовољство осjећам данас, jер после двогодишње паузе, можемо прославити рођендан наше школе, онако како она то заслужуjе – рекла је Маја Калезић, директорица установе.

image
-

Она се захвалила колегиницама и колегама на несебичном, преданом и неуморном раду и залагању.

– Хвала приjатељима наше установе, коjи су своjим своjим донациjама омогућили реализациjу не само овог догађаjа, већ и броjних активности у току ове школске године. Хвала и родитељима, jер без квалитетне сарадње са њима, све би било много теже. Наjвећи понос, за све нас, коjи раде под кровом ове установе су наша дjеца, њихови успjеси и осмиjех на њиховим лицима. Надам се да ћемо, заjедно, наставити путем успjеха, да ћемо на овим чврсто постављеним темељима, надограђивати нашу установу, резултатима, квалитетом, знањем и да ће у средишту свега, као и до сада, бити наши ученици. Они су смисао нашег постоjања, они су покретач, наш jедини задатак и наjваjважниjи резултат – поручила је Калезић.

image
-
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:46