09/04/2024 u 13:36 h
Andrijana Dabanović, M. VujisićAndrijana Dabanović, M. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Rođendan JPU "Đina Vrbica": Ljubav prema vrtiću velika kao nebo

Ovogodišnja proslava organizovana je uz moto "Pjesma i osmijeh krase naša lica, rođendan slavi Đina Vrbica"

Najljepša rođendanska proslava organizovana je u vrtićima JPU "Đina Vrbica". Ispred svakog vrtića mališani su u isto vrijeme pustili crvene balone u obliku srca pokazujući ljubav prema "maloj školi". Ekipa "Dana" posjetila je mališane vrtića "Mogli" i sa njima proslavila 17. rođendan. Ovogodišnja proslava organizovana je uz moto "Pjesma i osmijeh krase naša lica, rođendan slavi Đina Vrbica".

U razgovoru sa njima mala Ljubica Mitrović rekla je da voli vrtić, ali i da će ipak da ide u Blok pet kod Ljiške, dok je Anastasija Bošković kazala da se ove godine rastaje sa vrtićem i ide u školu, dok Teodora Bošković kaže da jedva čeka da pusti balon.

image
-

Petra Begović kazala je da slave rođendan vrtiću i da su mu kupili poklon.

– Nacrtala sam mu rad kuću i djecu - ističe Petra.

Bogdan Radović rekao je da se dobro provodi na rođendanskoj žurci, ali i da mu je Bogdan Palibrk najbolji drug i da su zajedno pustili balone u nebo.

image
-

Da je Mićko, naš snimatelj, opsan smatra Kalina Roganović.

– Mićko je rekao da moramo jedno po jedno. Ja ga slušam i ja ću prva da govorim. Svi baloni su poletjeli u nebo kao astronauti. Bacili smo ih u vis i neki su se zakačili na drvo. Ne znam kako da ih dohvatimo – rekla je Roganović.

image
-

Anastasija Mijović oduševljena je proslavom, a posebno balonima.

– Danas je vrtiću rođendan pa smo puštali balone, a i drugari su sa nama isto radili. Torta će doći za minut, svećice će da duva vrtić - kaže Anastasija.

Sofija Mutić kaže da su za rođendan svi morali da donesu crvene balone, te da je proslava bila divna. Luka Milačić se lijepo proveo na proslavi, a kazao je i da je nacrtao crtež vrtiću, kao rođendanski poklon. Novak Martinović kaže da puno voli svoj vrtić, a da najviše voli da se igra.

Dunja Robović zna pjesmicu "Leptiriću šareniću", ali je ipak za nas otpjevala rođendansku pjesmu vrtiću.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 05:59