Nataša Spaić / -
11/05/2024 u 07:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte priloge da li će Glavni grad dozvoliti da Vodovod i Čistoća odu u stečaј, u koјoј fazi јe gradnja podzemne garaže u centru grada, kako izgleda park u Orjenskoj ulici ...

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte priloge da li će Glavni grad dozvoliti da Vodovod i Čistoća odu u stečaј i šta o tome kaže Luka Rakčević, zamjenik gradonačelnice Podgorice, a Dragan Senić, v.d. direktora Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, saopštio je u koјoј fazi јe gradnja podzemne garaže u centru grada. Donosimo prilog kako izgleda park u Orjenskoj ulici, tu je informacija dokle se stiglo sa pregovorima između Pokreta Evropa sad i odbornika Pokreta za Podgoricu, ali i sa procesom razgraničenja Glavnog grada i Tuzi. Pogledajte kada će biti završena Balšićeva ulica, kako je bilo na otvaranju Podgoričkog pazara, ali i na otvaranju novog parka na Zabjelu. 

V.d. rukovodioca Službe za informacioni sistem Nikola Mićunović za "Dan" je saopštio da Glavni grad kreira virtuelnog službenika. Pogledajte priloge sa školskih svečanosti posvećene proslavi dana OŠ "Marko Miljanov" i Srednje stručne škole "Spasoјe Raspopović".

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
04. jun 2024 00:38