/ - Фото: ПГ Биро
23/09/2021 u 10:18 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

(ВИДЕО) Стерилиши свог љубимца уз субвенције Главног града

Рок за подношење пријаве је 15 (петнаест) дана од дана објаве овог Јавног позива, а закључно са 08. октобром 2021. године

Данас је расписан јавни позив за додјелу средстава кроз други круг субвенција за стерилисање и кастрирање власничких паса чији су власници из Подгорице, а у циљу очувања здравља кућних љубимаца, те обезбјеђивања контроле њиховог размножавања, што у крајњем значи смањивање броја бездомих паса на територији Подгорице. 

-За овај круг субвенција Главни град је опредијелио средства у износу 5.000 еура. Пријављени власник који испуњава услове прописане конкурсом добија средства у висини од 50% од укупне цијене стерилизације или кастрације, а највише до 75,00 еура. Право на додјелу субвенције кроз овај програм имају грађани Подгорице који имају стално пребивалиште у Подгорици, чији је пас чипован на име власника, вакцинисан против бјеснила и заразних болести у посљедњих годину дана и старији је од осам мјесеци-саопштено је из Управе Подгорице.

Рок за подношење пријаве је 15 (петнаест) дана од дана објаве овог Јавног позива, а закључно са 08. октобром 2021. године. Подсјећамо, први циклус субвенција односио се само на стерилизацију власничких паса и ову врсту подршке добило је укупно 26 власника паса.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

25. oktobar 2021 03:04