За свакога по нешто / -м.л.в.
07/03/2022 u 10:04 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО)Тржнице и пијаце организовале осмомартовски базар на пијаци у Гинташу: Уникатни поклони немају цијену

На штандовима су изложене рукотворине, од накита, преко плетених уникатних комада гардеробе, козметике, цвијећа...

Осмомартовски базар на пијаци у Гинташу, који је организовало предузеће Тржнице и пијаце трајаће до 8. марта. На штандовима су изложене рукотворине, од накита, преко плетених уникатних комада гардеробе, козметике, цвијећа... Биљана Јововић, пи ар Тржница и пијаца истиче да за сада имају око 15 излагача.

– На базару свако може наћи нешто за себе или за поклон. Имали смо интересовање за додатне тезге, тако да ће наредних дана бити више излагача – наводи Јововић.

image
-м.л.в.

Драгана Кривокапић је чест излагач на базарима.

– Продајем накит, ту су бисери, полудраго камење, хирушки челик... Имамо за свачији џеп по нешто. Сматрам да би требало да буде више базара. Људи не треба да се плаше, већ да покушају да се баве израдом уникатних ствари. Ни ја нисам почела са великом колекцијом, али вјером и временом сам напредовала – наводи Кривокапић.

Даница Ојданић плете гардеробу за дјецу.

– Годинама излажем јер много волим да радим за дјецу и пуно тога правим. Годинама излажем са рукотворцима, али и овдје сам већ неколико зима. Мислим да би женама требало да се пружи шанса да излажу производе и имају корист од тога. Мени је ово хоби и уживам док радим – каже Ојданић.

image
-м.л.в.
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 00:45