30/03/2023 u 19:28 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) U vrtiću "Suncokrili" održan maskenbal: Razletjeli se najljepše pčelice i leptiri

Na maskenbalu učestvovalo je osam jaslenih i 12 vaspitnih grupa

Naj­ljep­še pčelice, zvončice, cvjetne princeze, bubamare, ali i opasni momci iz vrtića "Suncokrili" prošetali su dvorištem vaspitne jedinice i oduševili kako roditelje koji su došli u velikom broju da ih isprate, tako i stanare Bloka pet koji su sa terasa uživali u šarenilu. Še­ta­li su u ko­lo­na­ma, a on­da su se i razigrali i zabavili.

Djeca su se potrudila da na maskenbalu pod nazivom "Svako u vrtić neka dođe s maskom lika koga voli". Ko se želi zabaviti na maskenbal nek izvoli" izgledaju kao pravi vjesnici proljeća. Između defilea nizale su se recitacije, ali i plesne koreografije.

image
-

Kristina Vuјanović, koordinatorka vrtića kazala јe da јe učestvovalo osam јaslenih i 12 vaspitnih grupa, te da su nosioci programa dјeca stariјih grupa koјa su pripremila koreografiјe i recitaciјe.

image
-

– Za maskenbal smo se pripremali 20 dana, a pripreme su tekle tako što su dјeca sa roditeljima pripremali maske i to јe zadovoljstvo kod dјece, a nama vaspitačima dobru saradnju sa roditeljima – ističe Vuјanović.

image
-
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 05:41