/ -
25/10/2023 u 17:16 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Vladislav Dajković razgovarao sa građanima: Vrata Glavnog grada otvorena svima

Sa praksom otvorenih vrata naše Službe, ali i sa praksom razgovora sa građanima na terenu, nastavljamo i u narednom periodu na različitim lokacijama i terminima, poručio je Dajković

Vršilac dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković razgovarao je sa građanima Podgorice na štandu u centru grada. Dajković je saopštio da je cilj da u sklopu strategije rada Službe pokažu drugačiju praksu u odnosu na raniji period kada su vrata institucija Glavnog grada bila uglavnom zatvorena.

– Cilj izlaska na teren, odnosno dijeljenja promotivnog materijala na štandu, jeste upoznavanje građana sa radom Službe za građane, a samim tim i sa njihovim pravima koje mogu ostvariti u okviru nadležnosti Glavnog grada. Sa praksom otvorenih vrata naše Službe, ali i sa praksom razgovora sa građanima na terenu, nastavljamo i u narednom periodu na različitim lokacijama i terminima. Ko ne može doći do nas zbog bolesti, starosti, nemoći ili nekog drugog razloga – mi ćemo doći do njih i pokušati da riješimo njihove probleme – zaključio je Dajković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
07. jun 2024 14:07