Морају измјестити разводну кутију / -архива
12/01/2022 u 11:51 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Вртић "Драган Радуловић" повратак дјеце очекује 24. јануара

Управа ЈПУ "Ђина Врбица" очекује да ће се дјеца 24. јануара вратити у вртић "Драган Радуловић" који је затворен након што је 7. новембра дошло до хаварије у просторијама гдје су смјештене водоводне и електроинсталације

Пукла је водоводна цијев и поплављене су околне просторије, као и паркинг. Из управе установе Савјету родитеља саопштили су да су предузели све што је у њиховој моћи да последице хаварије буду саниране у најкраћем року.

– Тендер jе већ расписан и цjелокупна неопходна документациjа ће бити прикупљена до краjа седмице, након чега ће извођачи радова ступити на посао. Обjекат jе безбjедан за боравак, водоводне и електро инсталациjе су у потпуности у функциjи, али су надлежна лица сматрала да би требало измјестити разводну кутиjу из техничке просториjе обjекта како би се слични проблеми предуприjедили у будућности. Планирано jе да извођач ради и у послијеподневним сатима и током викенда, како би се посао што приjе привео краjу. Имамо сазнање да би таj финални корак коjи претходи поврату дjеце у ВJ "Драган Радуловић" требало да буде реализован од седам до десет дана. Очекуjемо да проблем буде риjешен у наjкраћем року и да вртић "Драган Радуловић" спремно дочека малишане 24. jануара – саопштили су из управе Савјету родитеља.

Из управе установе захвалили су се родитељима на разумијевању и стрпљењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

23. maj 2022 02:22