/ foto: lazar ružić
06/12/2022 u 11:35 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vuković: Ne očekujem izvinjenje, već izbor sudije Ustavnog suda

On se oglasio nakon što je Upravni sud Crne Gore odbio tužbu Vasilija Čarapića iz Pokreta Evropa sad koji je tražio da se poništi odluka kojom je za gradonačelnika Glavnog grada Podgorica izabran Ivan Vuković

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je da uz datum parlamentarnih izbora, očekuje da se 12. decembra na sjednici Skupštine Crne Gore izabere sudija Ustavnog suda, a time stvori i prilika za konstituisanje novog saziva Skupštine Glavnog grada i izbor gradonačelnika.

Upravni sud odbio tužbu: Vuković i dalje gradonačelnik

On se oglasio nakon što je Upravni sud Crne Gore odbio tužbu Vasilija Čarapića iz Pokreta Evropa sad koji je tražio da se poništi odluka kojom je za gradonačelnika Glavnog grada Podgorica izabran Ivan Vuković.

“Ne očekujem izvinjenje zbog nevaspitanih napada Jakova Milatovića i njemu sličnih, kojima sam nedjeljama bio izložen. Očekujem da, uz datum parlamentarnih izbora, 12. decembra, dobijemo jednog sudiju Ustavnog suda, a time i priliku da konstituišemo novi saziv SkupštineGlavnog grada i izaberemo novog gradonačelnika”, napisao je Vuković na Tviteru.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:32