Милена Вуковић / -Д.Љ.
21/08/2021 u 07:30 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вуковић: Прваци у осам одјељења

Када су радови у школи у питању Вуковић је навела да је доста тога у претходном периоду урађено, те да је планирано да се када се стекну услови за то огради и среди школско двориште

Вршилац дужности директора Основне школе "Милорад Муса Бурзан" сада је Милица Вуковић која била учитељица у ОШ "Октоих". Она је на ову функцију замијенила Андреју Сокић. Милица Вуковић казала је да су за наредну школску годину уписали 196 ученика. Прваци ће, како је истакла бити распоређени у осам одјељења.

– Ове године, у односу на претходну школску годину, првака има једно одјељење више. Прошле године било је уписано 175 ђака. Наставу ће похађати око 1.650 ученика. Не можемо говорити о тачном броју, јер увијек пред почетак школске године буде премјештаја из других школа. Ученици ће бити распоређени у 62 одјељења. Прошле године наставу су похађала 1.593 ученика који су били распоређени у 59 одјељења – истакла је Вуковић.

Вуковић је казала да ће се настава организовати у четири смјене.

– Од 7:30 часова наставу похађају ученици ученици од шестог до деветог разреда, док у 7:45 почиње други разред. Прваци са часовима крећу у 11:30, док ће трећи, четврти и пети разред наставу похађати од 13:30 часова – навела је Вуковић.

Она је казала да су стигли уџбеници за четврти, пети и шести разред, те да се разврставају, и да ће следеће седмице бити подијељени ученицима.

Када су радови у школи у питању Вуковић је навела да је доста тога у претходном периоду урађено, те да је планирано да се када се стекну услови за то огради и среди школско двориште.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 17:57