/ -
23/01/2023 u 11:41 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za dodjelu subvencija za kupovinu bicikala i trotineta prijave do 27. januara

Pravo na dodjelu subvencije kroz projekat "Podgorica na dva točka" ima prvih 200 građana koji se prijave za bicikla i prvih 200 građana koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom

Produžen je javni poziv za dodjelu subvencija za kupovinu bicikala i električnih trotineta u okviru projekta "Podgorica na dva točka" pa građani prijave mogu podnositi do 27. januara. Za dodjelu subvencija, kako navode iz PG biroa, budžetom Glavnog grada opredijeljeno je 60.000 eura kojima će se subvencionirati kupovina u visini od 50 odsto cijene, a najviše u iznosu do 100 eura, dok je za kupovinu električnog bicikla ili električnog trotineta opredijeljena subvencija u visini od 50 odsto cijene, a najviše do 200 eura.

– Pravo na dodjelu subvencije kroz projekat "Podgorica na dva točka" ima prvih 200 građana koji se prijave za bicikla i prvih 200 građana koji se prijave za električno biciklo ili električni trotinet, a koji ispunjavaju uslove predviđene konkursom. Obavezni dio prijave su obrazac-zahtjev za dodjelu subvencije, kopija lične karte, ponuda iz prodavnice bicikala u vidu predračuna sa preciziranom specifikacijom, potvrda o prebivalištu i uvjerenje o kućnoj zajednici. Prijave se dostavljaju na arhivu Glavnog rada, a nepotpuna dokumentacija se neće razmatrati – navode iz PG biroa.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 04:44