/ -
18/02/2022 u 17:44 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За двије улице 300.000 еура

Градиначелник Иван Вуковић обишао градилишта на Старом аеродрому

На Старом аеродрому за десет дана биће завршен парк површине 3.400 квадрата, чија ће инвестиција износити 120.000 еура. То је најавио Иван Вуковић, градоначелник током обиласка више локациjа на Старом аеродрому, гдjе предузећа раде на санациjи улица, изградњи парка и нових паркинг мjеста.

– Парк смо формирали на захтjев људи коjи живе у околним зградама на површини. Овдjе ћемо добити све оне садржаjе коjе имамо и другим дjеловима града – истакао је Вуковић. 

Он је навео да Главни град у континуитету улаже значаjна средства како би квалитет живота за преко 20.000 људи коjи живе у овом диjелу Подгорице био унаприjеђен. Вуковић је истакао да су те активности настављене и у 2022. години и то кроз санациjу улица Ламела и Аеродромске, изградњу парка иза зграде правосуђа у Змаj Jовиноj улици и нових паркинг мjеста дуж будућег булевара.

– То су врло важне улице, будући да их наjвећи броj људи коjи живе у овом диjелу Старог аеродрома свакодневно користи. Вриjедност инвестициjе jе 300. 000 еура, а моjе очекивање jе да радове завршимо почетком марта – казао jе градоначелник.

Вуковић jе обишао изградњу нове улице дуж будућег Змаj Jовиног булевара са 81 паркинг мjестом. Он је навео да је риjеч jе о површини коjа jе претходно била врло проблематична, нарочито у кишном периоду.

Тиком обиласка будућег Змаj Jовиног булевара и Булевара Вељка Влаховића, Вуковић је подсjетио да jе Главни град у протеклих годину дана много пута указао Влади Црне Горе да њихов неодговоран однос према обавезима директно утиче на квалитет живота грађана овог диjела Подгорице. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:14