Награђују најбоља остварења / -Архива
07/12/2021 u 12:30 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За Награду "8. фебруар" кандидате предлажу до 31. децембра

Поводом "8. фебруара", дана Општине у оквиру Главног града - Голубовци, расписан је конкурс за предлагање кандидата за додјелу овог признања за 2021. годину.

Јавно признање додјељује се за најбоља остварења, постигнуте резултате, допринос развоjу Општине на привредном, научном, просвjетном, здравственом, културном, спортском, као и другим областима друштвеног живота.

– Награде се додиjељу поjединцима и правним лицима са териториjе Општне. Може се додијелити и поjединцима, коjи не живе на териториjи Општине, ако њихова остварења имаjу посебан значаj за Општину. Награда се може додијелити и изузетно када за то постоје значаjни разлози, али и постхумно. Награда може бити додијељена и за животно дјело. Она се не може додијелити за остварење награђено jедном од награда утврђених Законом о државним наградама. У jедноj години могу се додиjелити наjвише три награде – пише у обавјештењу.

Предлози за Награду достављаjу се у писаноj форми, са назнаком, за коjе се дjело и остварене резултате кандидат предлаже, са образложењем и документациjом на основу, коjе се може циjенити вриjедност остварених резултата. Могу се доставити непосредно или путем поштанског оператора, на архиви Општине до 31. децембра 2021. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:08