/ -
31/03/2022 u 13:16 h
Danijela LjucovićDanijela Ljucović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За обуку за вођење веб сајтова 100.000 еура

Из Центра за информациони систем су истакли да су кроз програм подршке 100 бесплатних саjтова, поред израде самог саjта, обуке одржавања истог, корисници подршке добили и бесплатан домен и хостинг за период од годину дана

Центар за информциони систем почео jе обуку добитника подршке 100 бесплатних саjтова. Из овог Центра су саопштили да је на првоj радионици учествовало 10 корисника, коjи су уз менторство запоселних стекли неопходне вjештине за самостално одржавање wеб саjтова, као и надограђивање истих.

– Уз оваj вид подршке, чиjа jе проциjењена вриjедност 100.000 еура, корисници су добили прилику да своjе пословање промовишу на дигиталним платформама, те да га додатно унаприjеде и учине видљивиjим. Центар за информациони систем ће и у наредним данима спроводити ову врсту обуке за добитнике подршке – истакли су из Центра. 

Добитници подршке истакли су да jе питању значаjна помоћ за њихово даље пословање, нарочито имаjући у виду да период пандемиjе значаjно измиjенио начин живота и рада свих нас.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:43