/ -
11/01/2022 u 18:17 h
Milica VujisićMilica Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

За олупину нуде 185 еура

Депонија је набавила и специјализовано возило за одвоз отпадних аутомобила, те је ријешен и проблем допремања возила до погона

Предузеће Депонија, у циљу стимулисања грађана, повећала је цијену откупа отпадног возила на 185 еура по тони. Осим тога набавили су и специjализовано возило за одвоз отпадних аутомобила, те је ријешен проблем допремања возила до погона.

– У претходном периоду суграђани су исказали велико интересовање за оваj сервис и таj позитиван тренд се наставља. У циљу додатног стимулисања грађана, циjена откупа отпадног возила подигнута jе на 185 еура по тони. Осим набавке специjализованог возила и подизања циjене откупа, контакт са грађанима jе дигитализован, убрзан и до краjа олакшан власницима отпадних аутомобила. Свако ко посjедуjе мобилни телефон или рачунар, уласком на саjт www.депониjа.ме и приjавом на сервис Захтјев за откуп (рециклажу) отпадних возила за кратко вриjеме може риjешити проблем уклањања возила коjе ниjе за употребу. Осим личне добити и уштеде времена, грађани чине неизмjерну добробит за друштвену заjедницу – наводе из Депоније.

Они наводе да отпадна возила често заузимаjу jавне површине, дворишта и приватне посjеде, те представљаjу сметњу и власницима и околини. Из Депоније позивају грађане да искористе оваj сервис и на таj начин допринесу очувању животне средине.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 23:32