Са једне од ранијих радионица / -
04/02/2023 u 15:26 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za proјekat "Bezbrižna porodica" u ЈPU "Ljubica Popović": Posebno pozivaјu očeve

Program јe namiјenjen roditeljima/starateljima koji žele da unaprijede komunikaciju i kvalitet odnosa sa djetetom, ali i riješe konkretan izazov/problem kada je roditeljstvo u pitanju, saopštili su iz JPU "Ljubica Popović"

Јavna predškolska ustanova "Ljubica Popović" po četvrti put realizuje program "Brižne porodice" za roditelje djece uzrasta od dviјe do devet godina.

– Program јe namiјenjen roditeljima/starateljima koji žele da unaprijede komunikaciju i kvalitet odnosa sa djetetom, ali i riješe konkretan izazov/problem kada je roditeljstvo u pitanju. Program je besplatan i realizovaće se u dvije grupe kroz 12 časova jednom sedmično, utorkom, u trajanju od po dva sata, odnosno od 17:30 do 19:30 časova od 14.februara. Voditelji programa biće vaspitačice Bojana Đukanović i Ivana Gačević, psiholog Anđela Šćekić Todorović i pedagog Milijana Krkalović. Pozivamo sve zainteresovane roditelje, a poseban poziv upućujemo očevima, da se prijave. U prijavi je potrebno navesti uzrast djeteta, ime vaspitne jedinice koju pohađa, kao i kontakt podatke roditelja. Program "Brižne porodice" za malu djecu, poznat i kao Roditeljstvo za cjeloživotno zdravlje za malu djecu, nastao je kao plod partnerstva univerziteta Oksford, Kejptaun i Bangor, kao i Klovnova bez granica iz Južne Afrike uz podršku Svjetske zdravstvene organizacije i UNICEF-a. Program je dosad realizovan u više zemalja širom svijeta, a u Crnoj Gori se sprovodi uz podršku UNICEF-a i EU od 2018.godine – saopštili su iz ustanove.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:08