/ -
01/04/2022 u 16:16 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

За успјешан рад у служби: Захвалнице за два комунална полицајца

Градоначелник Иван Вуковић разговарао је са комуналним полицајцима Драганом Поповић и Звонком Петковим коjи, како су саопштили из ПГ бироа, радом, знањем и искуством могу бити примjер другима како се професионално обавља нимало лак посао.

– Желим да вам захвалим на посвећеном, одговорном и професионалном раду и очекуjем да ћете наставити тако да радите и да позитивно утичете на млађе колеге. Такође, желим да знате да имате пуну подршку Главног града као што jе то био случаj и до сада – казао jе Вуковић, уручујући  захвалнице.

Начелник Комуналне полициjе Милош Нововић захвалио jе градоначелнику што jе уважио инициjативу да се колегама на симболичан начин одуже за оно што личним примjером и резултатима постигнутим у раду доприносе служби.

– Мислим да ови радници своjим радом шаљу jасну поруку према свим колегама у систему, да се оваj посао треба, може и мора радити у складу са начелима и законима. Водили смо се мjерљивим критериjумима при избору запослених коjи ће добити признање и немам сумњу да смо направили наjбољи избор – поручио jе Нововић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 08:17