/ -FOTO: RSCG
03/08/2023 u 13:00 h
M.VujisićM.Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Za v.d. direktora Sportskih objekata predložen Aleksandar Vučković

Za predstavnika Glavnog grada u Skupštini akcionara FK Budućnost određeni su Petar Krivokapić, Boško Kovačević, Miloš Giljen i Vojislav Vukčević

     

Odbor direktora Sportskih objekata dostavio je Odboru za izbor i imenovanje Glavnog grada rješenje o razrješenju Vojislava Markovića, direktora ovog gradskog preduzeća, kao i predlog o određivanju v.d. direktora društva, a tu funkciju šest mjeseci obavljaće Aleksandar Vučković.

– Odbor direktora društva je 3. avgusta 2023.godine, predložio da se Vojislav Marković, razriješi dužnosti izvršnog direktora Sportskih objekata, zbog neusvajanja izvještaja o radu preduzeća za 2022. godinu sa godišnjim izvještajem o aktivnostima na sprovođenju i unapređenju upravljanja i kontrola za 2022, godinu. Za vršioca dužnosti izvršnog direktora društva sa ograničenom odgovornošću Sportski objekti određuje se Aleksandar Vučković, do imenovanja izvršnog direktora društva, a najduže šest mjeseci – piše u dokumentu.

Odbor za izbor i imenovanja predložio je zaključak o određivanju predstavnika Glavnog grada u Skupštini akcionara FK "Budućnost".                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Za predstavnike određuju se Petar Krivokapić, Boško Kovačević, Miloš Giljen i Vojislav Vukčević.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 07:38