За вријеме празника радиће два вртића / -Архива
26/12/2022 u 10:13 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Za vriјeme zimskog raspusta u ЈPU "Đina Vrbica" dežuraјu četiri vrtića

Podjela i odabir vaspitnih jedinica za dežurstvo izvršena je po principu teritorijalne blizine vrtića koji djeca pohađaju u redovnom toku, te prostornih kapaciteta objekata i roditeljskog interesovanja, saopštili su iz ЈPU "Đina Vrbica".

Јavna predškolska ustanova "Đina Vrbica" napravila јe organizaciјu rada u vriјeme praznika. Vaspitno-obrazovni proces u ustanovi se neće realizovati 2. i 3. i 6. januara. Iz ove ustanove kazali su da su na osnovu ankete doniјeli odluku da će 4. i 5. januara dežurne vaspitne jedinice biti "Dragan Radulović" i "Zvjezdani vrt".

– Od 9. do 20. januara 2023. godine vaspitno-obrazovni rad će se realizovati u vrtićima "Dragan Radulović", "Poletarac", "Mali princ", kao i područnoj vaspitnoj jedinici u Golubovcima "Zvjezdani vrt". Vrtić "Dragan Radulović", kao naša najveća vaspitna jedinica, pored djece koja u redovnom vaspitno-obrazovnom toku pohađaju ovaj objekat, primiće i mališane iz vrtića "Jelena Ćetković 1 i 2" i "Đina Vrbica". Dežurni vrtić "Mali princ" će osim svoјe dјece primiti i mališane VJ "Zvončić" i "Bubamara". Vaspitna јedinica "Poletarac" će realizovati vaspitno-obrazovni proces za djecu iz toga vrtića, kao i "Mogli", "Ljubović", "Leptirić" i "Stara varoš", dok će u područnoj jedinici u Zeti boraviti mališani iz vrtića "Zvjezdani vrt" i "Vladika Danilo". Podjela i odabir vaspitnih jedinica za dežurstvo izvršena je po principu teritorijalne blizine vrtića koji djeca pohađaju u redovnom toku, te prostornih kapaciteta objekata i roditeljskog interesovanja – saopštili su iz ЈPU "Đina Vrbica".

Troškovi ishrane djeteta za vrijeme dežurstva obraččunavaće se po danu boravka, odnosno 1,79 eura za vrtić i 1,82 eura za jaslice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:05