/ - ФБ:ИВАН ВУКОВИЋ
07/11/2021 u 07:37 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Заказана сједница Скупштине Главног града: Вуковића питају за Мугошине судске трошкове

Питање за градоначелника Ивана Вуковића припремио jе Јанко Крстовић, шеф клуба одборника Демократа у Скупштини Главног града

Посебна сjедница Скупштине Главног града посвећена одборничким питањима заказана jе за петак, 12. новембра. Питање за градоначелника Ивана Вуковића припремио jе Јанко Крстовић, шеф клуба одборника Демократа у Скупштини Главног града.

– Колико је средства Главни град исплатио новца по основу тужби радника по основу смањења зарада на основу одлуке некадашњег градоначелника градоначелника Миомира Мугоше из маја 2013. године? Колико је средстава утрошено на главницу самог дуга, а колико на судске трошкове и затезне камате – питање је које је Крстовић доставио за градоначелника.

Одборничко питање за градоначелника има и Михаило Анђушић, шеф клуба одборника, а оно се односи на састанке које управа града организује са становницима мјесних заједница како би се дефинисали приоритети рада за наредну годину.
– Каква су непосредна искуства са до сад одржаних састанака? Како са jедне стране оцjењуjете оно што jе евентуално задовољство грађана реализованим активностима и проjектима, а како оно што су њихове сугестиjе, захтjеви и идеjе везане за актуелне проблеме и евентуалне будуће активности и проjекте у мjесним заjедницама – наводи Анђушић у одборничком питању.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 02:20