/ -
20/04/2022 u 11:34 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршена реконструкција Улице X Црногорске бригаде: Стигла атмосферска канализација

Захваљуjући овом проjекту добили смо нови коловоз, претходно недостаjући тротоар и атмосферску канализациjу, рекао је Иван Вуковић, градоначелник

Завршена је реконструкција Улице X Црногорске бригаде у Маслинама. У реконструкцију 140 метара ове саобраћајнице, који је обишао Иван Вуковић, градоначелник, Главни град је уложио 58.000 еура.

–Jош jедан важан инфраструктурни обjекат у МЗ Маслине успjешно jе реализован захваљуjући ангажману привредних друштава Путеви и Водовод и канализациjа. У питању jе реконструкциjа 140 метара Улице X црногорске бригаде, jедна врло важна саобраћаjница за оваj дио Подгорице, коjа се претходно налазила у веома лошем стању. Захваљуjући овом проjекту добили смо нови коловоз, претходно недостаjући тротоар, и оно што jе jако важно, због досадашњих проблема када пада киша, атмосферску канализациjу – рекао jе Вуковић.

У овој саобраћајници су уграђене сливничке решетке, нивелисање су шахте фекалне канализационе мреже, уграђени су ивичњаци, санирани тротоари, а урађен је и асфалт на површини од 1.010 квадрата. За ове радове је утрошено 46.000, док је 11.500 еура утрошено за атмосферску канализацију.

Становник Маслина Душан Митровић захвалио се што су становници добили боље услове за квалитетан живот.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 22:05