Жозе Мурињо нови је тренер Роме / - скај спортс
05/05/2021 u 06:20 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Специјални преузима „вучицу”

Невјероватна страст Роминих навиjача ме jе такође убиједила да прихватим оваj посао и од љета отворим ново поглавље, изјавио је Жозе Мурињо
image

Жозе Мурињо нови је тренер Роме

- скај спортс
Доскорашњи менаџер Тотенхема, Жозе Мурињо од љета ће бити нови тренер Роме, јављају свјетски медији, а римски клуб је потврдио на својим званичним налозима на друштвеним мрежама.

Жозе Мурињо се тако поново враћа у Сериу А, гдје је постигао највеће тренерске успјехе, када је са Интером освојио чувену "триплету".

Потпредсједник Роме Раjан Фридкин обjавио jе да jе одушевљен доласком тренера Мурињовог калибра.

– Велики шампион коjи jе осваjао трофеjе на свим меридиjанима предводиће наш клуб у новом, узбудљивом проjекту Роме. Долазак Жозеа Муриња велики jе корак напријед у изградњи дугорочне стратегиjе и побједничке културе – истакао је Фридкин.

Мурињо је након разговора са власницима и спортским директором истакао да је свјестан какве су амбициjе клуба, и пожелио све најбоље одлазећем тренеру.

– Исто размишљање ме jе мотивисало да заjедно градимо побједнички приjекат у наредним годинама. Невјероватна страст Роминих навиjача ме jе такође убиједила да прихватим оваj посао и од љета отворим ново поглавље. Желим Паулу Фонсеки све наjбоље – изjавио jе Мурињо.

Долазак Муриња у Рому, означио је крај спекулација да ће "вучицу" преузети Маурицио Сари, па ће тако италијански стратег, највјероватније у Премиер лигу, гдје наводно преговара са лондонским ривалима Арсеналом и Тотенхемом.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 11:20