Легенда: са утакмице ОФК Борац-Комови / - фото: Милован Нововић
13/11/2021 u 19:00 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

10. колo Удружења клубова "Сјевер": Мојковчани неочекиванио поражени

Одигране три утакмице

Стадион: ,,Банџово брдо''. Гледалаца: 50. Судија: Никола Дрљевић (Беране). Стријелци: Николић у 10, Асановић у 24, Пешић у 25, М. Мурић у 48,А. Мурић у 68 и Илхан Хоџић у 83 за Ибар а А. Муратовић у 13. минуту за Петњицу.

ИБАР: Цамић, Пепић, Ис. Хоџић, Хасовић, А. Мурић, Куч, Асановић,Ћулафић, Милановић, Пешић, Николић. Играли су још: Сутовић, Клица, М. Мурић, Мујевић, Ил. Хоџић.

ПЕТЊИЦА: Девић, Муратовић, Е. Адровић, Латић, Шаботић, Ђ. Губеринић, М. Губеринић, Ђуришић, Бојичић, А. Аговић, М. Аговић. Играли су још: Д. Аговић, А. Адровић, Скендеровић, Мелид Аговић.

Након што су изненађујуће гости повели већ у 13 минуту голом Адела Муратовића, Рожајци су све преузели у своје руке и на крају госте испратили са шест голова у мрежи.

Полимље-Брсково 5:2 (0:1)

Стадион у Мурини. Гледалаца: 50. Судија: Васо Дубак (Беране). Стријелци: Цириковић у 48, Јокановић у 67, 69 и 87, Коматина у 71 за Полимље а М. Ђукић у 13 и Л. Ђукић у 83. минуту за Брсково.

ПОЛИМЉЕ: Луковић, Коматина, Лабан, Цириковић, М. Оташевић, Д. Оташевић, Вулетић, Вељић, Јокановић, Стешевић, Катић. Играли су још:Барјактаревић и Шошкић.

БРСКОВО: Божовић, Видаковић, Рајковић, Шћепановић, Станић, Крушчић, Зејак, Вукадиновић, Зиндовић, М. Ђукић, Фуштић. Играли су још:Ћорић, Л. Ђукић, Т. Фуштић.

Направила је екипа из Мурине право изненађење и скинула ,,скалп'' једном од фаворита за освајање првог мјеста.

ОФК Борац-Комови 2:1(1:0)

Стадион у Мојковцу. Гледалаца: 20. Судија: Дарко Богавац (Беране). Стријелци: Кораћ у 5 и Маџгаљ у 86 за ОФК Борац а Дробњак у 57. минуту за Комове.

ОФК БОРАЦ: Булатовић, Куч, Кораћ, Шемовић, Обрадовић, Кљајевић, Маџгљаљ, Анђелић, Баховић, Недовић, Бабовић. Играли су још: Рамовић и Лукач.

КОМОВИ: Д. Лабовић, Мусић, Кастратовић, Милићевић, Б. Лабовић, Ћеранић, Губеринић, Чукић, Радовић, Аџић, Дробњак. Играли су још: Бакић и Вучевић.

Бјелопољци су стигли до побједе, иако се чета из Андријевице показала као добар супарник.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 00:00