Адил Рами / - Фото: Твитер
27/03/2022 u 17:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Адил Рами испричао како се обрукао пред Колиндом и помијешао Хрватску и Грчку

Француски фудбалер Адил Рами сада наступа за екипу Трое, а на врхунцу каријере играо је за Милан, Севиљу и Олимпик Марсеј

Наравно, Рами је наступао и за селекцију Француске, али је много познатији по стварима које је радио ван терена него на њему.

Рами је у једном моменту желио да запроси 18 година млађу Памелу Андерсон.

- Хтјела jе да ми наштети, никада ме ниjе тужила jер се ниjе ништа од тога догодило. Не желим више ништа да имам са њом – рекао jе он у интервjуу за “Фигаро”.

Скромност му никада ниjе била врлина, а сада истиче да jе са женама имао више успјеха него Бред Пит и Џорџ Клуни заjедно.

– Сјећам се журке на коjоj jе било седам дјевоjака. Све су биле “авиони”. Нисам могао да вјеруjем. Размијенили смо броjеве телефона, пили смо, биле су баш пристоjне и смиjале су се моjим шалама. Ма, имао сам више успјеха код жена него Бред Пит и Џорџ Клуни заjедно – рекао jе искусни штопер.

Расми је затим испричао ситуацију са предсједницом Хрватске Колиндом Грабар Китаровић након финала Свјетског првенства 2018. године када су Французи освојили Мундијал.

- Након финала, предсједница Хрватске ме jе погледала и рекла ми да имам лијепе бркове. Jа сам jоj рекао да волим Миконос. Не знам зашто, увијек сам мијешао Грчку и Хрватску! Онда ме jе Оливиjе Жиру погледао и рекао: “Jеси ли глуп? Миконос jе у Грчкоj” – казао jе Рами.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 16:00