Delibašić i Vukotić / -FOTO: FK BUDUćNOST
27/07/2023 u 14:59 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Adnan Orahovac i Milan Vukotić pojačali Budućnost

Dvojicu fudbalera, koja su se vratila u matični klub, predstavio novi sportski direktor Andrija Delibašić

Budućnost je danas u svoje redove vratila igrače koji su fudbalski prohodali u Omladinskoj školi ovog kluba. Tridesetdvogodišnji štoper Adnan Orahovac i dvadesetogodišnji vezista Milan Vukotić ponovo su zadužili opremu crnogorskog šampiona. Obojica igrača potpisala su dvogodišnje ugovore, a u prvoj izjavi za klupski sajt nisu krili zadovoljstvom povratkom.

-Srećan sam što se vraćam kući, u svoj matični klub gdje sam praktično odrastao pošto sam prošao sve mlađe selekcije i došao do prvog tima. Rado se sjećam titule sa Miodragom Radulovićem 2012. godine, kao i Kupa godinu dana kasnije sa Rajom Dragićevićem na mjestu trenera - poručio je Orahovac, koji se u klub vraća nakon devet godina.

Orahovac je tokom prethodnih devet godina igrao u Uzbekistanu i na Tajlandu.

-Budućnost je klub koji svake godine ima najveće ciljeve, želja je uvijek dupla kruna i nadam se da ću biti od pomoći klubu da ostvari svoje ambicije. Klub je napredovao u organizaciji, sada ima mnogo mlađu ekipu u odnosu na period kada sam igrao, ali uvjeren sam da ćemo da se borimo za svaku loptu -  dodao je Orahovac.

image

Orahovac se vratio nakon devet godina

-FOTO: FK BUDUćNOST

S druge strane, Vukotić je nakon Budućnosti i Iskre otišao u Dinama iz Zagreba, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Zrinjskom iz Mostara, sa kojim je osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

-Lijep je osjećaj biti kod kuće, u klubu koji smatram svojim, jer sam tu ponikao. Znam dosta igrača koji su trenutno u Budućnosti, neki su tu bili i kada sam debitovao za prvi tim, sigurno je da ću se uz njih lakše uklopiti. Želim da pomognem klubu i daću sve od sebe da ispunim očekivanja trenera, sportskog direktora i kluba. Poznajem ligu dobro, nadam se da ćemo osvojiti duplu krunu u prvenstvu - rekao je Milan Vukotić.

Obojicu igrača predstavio novi sportski direktor Andrija Delibašić, koji je na taj način ispunio obećanje da će se potruditi da vrati igrače koji su ponikli u ovom klubu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. maj 2024 23:06