Armisa Kuč / -FOTO: FSCG
25/12/2023 u 23:12 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Armisa Kuč: Ovo je najljepša godina moje karijere

Sa reprezentacijom želim da uradim sve da se protiv Sjeverne Irske u baražu borimo hrabro za plasman u viši rang, a sa klubom cilj je ponovo titula

Fudbalski savez Crne Gore danas je po treći put proglasio najbolju fudbalerku. Trofej najbolje igračice u godini na izmaku zaslužila je Armisa Kuč. Naša reprezentativka drugi put je ponijela ovo laskavo priznanje, nakon što je bila najbolja i 2021. godine. Svojim partijama u dresu nacionalnog tima, ali i njenog kluba, šampiona Turske Fomgeta, Armisa je i zaslužila ovo priznanje.

-Ovo je najljepša godina moje karijere, poslije svega što mi se dogodilo. Vratila sam se još jača, dobila sam ovu divnu nagradu, ali nagrade ne bi bilo i ne znače ništa ako nema pomoći saigračica. Ja sam je imala i zahvalna sam im na tome - kazala je Armisa Kuč.

Tridesetjdnogodišnja golgeterka je na pravi način predvodila Fomget do istorijske titule u Turskoj, ali i Crnu Goru do baraža za plasman u UEFA Ligu B.

-Imam velike planove za narednu godinu. Sa reprezentacijom želim da uradim sve da se protiv Sjeverne Irske u baražu borimo hrabro za plasman u viši rang. Sa klubom je ponovo cilj titula. Biće teško, zaostajemo, ali vjerujem da možemo poručila je Armisa Kuč.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 15:00