Mikael Arteta / -FOTO: EPA/ANDY REJN
22/04/2023 u 10:40 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Arteta: Volim svoje igrače, meč sa Sitijem nije finale

Novim remijem, ovog puta sa Sautemptonom, Arsenal ugrozio osvajanje titule u Premijer ligi

Arsenal je sinoć kod kuće odigrao neriješeno (3:3) sa Sautemptonom u Premijer lige i ugrozio osvajanje titule.

Sada je sve u rukama Mančester sitija, koji ima četiri boda manje, ali i dva meča manje. 

Presudna može biti utakmica za četiri dana, gdje će "građani" na svom terenu dočekuju Arsenal, a pobijede li onda će biti blizu odbrane trona.

Trener Arsenala Mikel Arteta izrazio je nezadovoljstvo rezultatom utakmice sa Sautemptonom, ali je istovremeno izrazio i zadovoljstvo kako su se njegovi momci uspjeli vratiti iz zaostatka i konačno došli u priliku za pobjedu.

“Naša borba za titulu se nastavlja. Sada će zadatak biti još veći, moraćemo stvari raditi jednostavnije i greške svesti na minimum. Tada možemo očekivati ​​pobjede. Utakmica sa Mančester sitijem neće biti finale, jer nakon te utakmice ima još šest utakmica. Brinem se da su igrači u ovom trenutku u psihološkom padu. Greške se u fudbalu prave, ali ih treba brzo zaboraviti i fokusirati se na ono što slijedi. Mlada smo ekipa, odlično reagujemo i još uvijek smo na prvom mjestu, a bilo je zadovoljstvo gledati posljednje trenutke utakmice protiv Sautemptona, kada su uspjeli da se vrate i na kraju pokušali da ostvare trijumf. Volim ih", rekao je Arteta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 15:17