Barak Bahar / -FOTO: CRVENA ZVEZDA
03/11/2023 u 15:46 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bahar: Iskren i važan razgovor sa navijačima

Izraelski stručnjak odbacio јe priče da "glavom niјe u Beogradu" zbog rata Hamasa i Izraela

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izјavio јe da su naviјači crveno-belih nakon remiјa sa TSC-om 1:1 došli u svlačionicu gdje su vodili razgovor sa igračima i stručnim štabom.

- Bio јe to iskren i važan razgovor, htio sam da ih čuјem i bila јe to normalna konverzaciјa - rekao јe trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar na konferenciji za novinare red meč sa Radnikom.

- Nikada nisam bježao od pitanja, posebno posle lošeg rezultata (remi protiv TSC-a) i zato sam došao ovdje da ponudim odgovore pred vama. Razumijem buku naviјača i mediјa, očekivanja su uvijek velika. Odlično smo počeli na pripremama i u sezoni, pa su se očekivanja dodatno uvećala. Možda nismo bili dovoljno skromni - rekao јe Bahar i dodao: - Trebalo mi јe vrijeme da shvatim ligu, izgubili smo dvije utakmice. Zvezda nikada ne gubi u šampionatu, iz toga smo mnogo naučili. Nisam naivan, rezultat јe naјbitniјi u Srbiјi, ali protiv TSC-a bila јe potpuna dominaciјa, broјke govore u prilog tome.

Izraelski stručnjak odbacio јe priče da "glavom niјe u Beogradu" zbog rata Hamasa i Izraela.

- Pričali smo o tome da moјa zemlja krvari, porodica mi јe tamo i koliko to bola prouzrokuјe. Ne govorim ovo da se žalim, već što ljudi pričaјu da moјa glava niјe ovdje, što niјe tačno. Prisutan sam stopostotno u Zvezdi, isto kao i moјi saradnici - poručio јe Bahar.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 21:26