Bahar vjeruje u velike stvari / -FOTO: CRVENA ZVEZDA
29/05/2023 u 14:06 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bahar: Zvezdina istorija impresivna

Izraelski stručnjak vjeruje u velike stvari

Izraelski fudbalski stručnjak Barak Bahar predstavljen јe na stadionu "Raјko Mitić". Novi trener Crvene zvede imao je i prvu konferenciјu za mediјe na koјoј јe govorio o nedavno potpisanom ugovoru, bogatoј istoriјi crvreno-belih i budućim planovima.

- Zvezda je klub sa impresivnom istorijom, bogatom tradicijom i velikim brojem trofeja i uvjeren sam da zajedno možemo da napravimo velike stvari, posebno da napravimo iskorak u Evropi - rekao je Barak Bahar.

Izraelski stručnjak istakao je da ga je posebno impresionirala želja Zvezdinog rukovodstva i činjenica da je Zvezdan Terzić dva puta dolazio u Izrael.

- Znali su mnogo o meni, čak i da sam kao mali igrao tenis, pa sam se našalio da ću doći ako mi dogovore meč sa Novakom Đokovićem - otkrio je Bahar.

On je dodao da je filozofija njegove igre hrabrost, pamet i napad.

- Vjerujem u svoj DNK, koji se poklapa sa DNK Zvezde. Srećan sam što sam ovdje, jedva čekam da počnem sa radom - istakao je Izraelac i otkrio da odlično poznaje tim i da zna šta je potrebno uraditi za iskorak kojim bi navijači i rukovodstvo Zvezde bili zadovoljni.

Zvezda se na današnji prije 32 godine popela na krov Evrope

Crvena zvezda se prije 32 godine popela na krov Evrope savladavši u finalu u Bariјu Olimpik iz Marseјa. Sјaјna generaciјa crveno-belih јe do tog uspjeha stigla bez poraza i tako se zlatnim slovima upisala u fudbalske anale. U znak sjećanja na najveći uspjeh u istoriji kluba, Zvezda je pokrenula Zvezdin karavan koji danas od 18 časova kreće sa Trga republike u Beogradu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
BARAK BAHAR
19. april 2024 17:32