Аугзбург шокирао Бајерн / - ФК Аугзбург/Твитер
19/11/2021 u 22:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бајерн поново поклекао

Аугзбург-Бајерн Минхен 2:1

Изгледа да неки нови вјетрови дувају Бундеслигом, јер великан из Минхена не изгледа тако више доминантно, што је показао у вечерашњем дуелу против Аугзбурга у ком су поражени резултатом 2:1.

Велико изненађење на ВВК Арени приредили су домаћини, принудивши екипу Јулијана Нагелсмана да капитулира по трећи пут у само мјесец дана.

Повео је Аугзбург голом Педерсена у 23. минуту, а предност је дуплирао Хан 13 минута касније. Наду Бајерну, да може да преокрене вратио је Левандовски само два минута касније, али од преокрета није било ништа. Није помогао ни велики посјед на страни Бавараца, 70:30, јер је Бајерн само четири пута шутнуо у оквир гола, чак 14 од укупно 18 поена завршило је поред гола.

Очигледно да Бајерн након 10 година неће имати „шетњу” до титуле, а да ли ће коначно бити детронизован, још је рано причати. У мјесец дана поражени су од Ајнтрахта, Борусије Менхенгладбах, а сада и Аугзбурга.Највећи ривал, Борусија Дортмунд већ сјутра може да им приђе на бод заостатка, ако савлада Штутгарт.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
13. maj 2024 02:50