Hari Kejn / -FOTO: EPA-EFE/RONALD WITTEK
28/10/2023 u 17:48 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bajern za poluvrijeme postigao osam golova, Kejn pogodio sa centra

Bavarci u drugom poluvremenu do vrha napunili mrežu Darmštada

Fudbaleri Bajerna su u meču 9. kola Bundes lige deklasirali sastav Darmštada – 8:0. Šampion Njemačke je sve golove postigao u drugom poluvremenu, dok je prvi dio meča ostao u sjenci isključenja – sudija Peterson je pokazao tri crvena kartona, jedan Bavarcima, a dva gostujućim igračima.

Hari Kejn je načeo rivala u 51. minutu kada je pogodio mrežu Darmštada na asistenciju Mazrauija, samo pet minuta kasnije Liroj Sane je povećao prednost Bavaraca. Džamal Musijala je u 60. minutu je povisio na 3:0, drugi gol na meču je u 64. minutu postigao Liroj Sane. Najbolji potez na meču viđen je u 69. minutu kada je Hari Kejn svoj drugi gol na utakmici postigao sa pola terena. Do kraja meča u listu strelaca se upisao Tomas Miler, Džamal Musijala je postigao svoj drugi gol, a het-trik za pobjedu od 8:0 Hari Kejn je postigao u 88. minutu meča.

Poraz pred svojim navijačima je doživio Štutgart. „Švabe“ su na svom terenu poražene od Hofenhajma sa 2:3, Verder je slavio kao domaćin protiv Union Berlina, Borusija Menhengladbah je bila bolja od Hajdenhajma, a Augsburg je nakon preokreta trijumfovao protiv Volfsburga.

Rezultati: Bajern – Darmštat 8:0, Verder Bremen – Union Berlin 2:0, Borusija Menhengladbah – Hajdenhajm 2:1, Augsburg – Volfsburg 3:2, Štutgart – Hofenhajm 2:3.

Na tabeli vodi Bajern sa 23 boda, Leverkuzen ima 22, a Štutgart je treći sa 21 bodom...

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 12:56