Očekuje pobjedu: Balša Sekulić / -FOTO: FSCG
06/05/2023 u 17:22 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Balša Sekulić: Arsenalu respekt, nama bodovi

Težićemo da igramo našu igru, forsiraćemo je i sigurno će nam pomoći da osvojimo tri boda, koja su nam veoma bitna u borbi za titulom - rekao je napadač plavih

Fudbalere Budućnosti četiri kola dijeli od šampionske titule. Imaju izabranici Miodraga Džudovića tri boda prednosti u odnosu na Sutjesku i ukoliko žele da na kraju sezone budu prvi, moraju sve svoje rivale do kraja da pobijede. Prva prilika za to pruža im se sjutra, kada će na stadionu pod Goricom igrati protiv Arsenala.

-Moramo da budemo skoncetrisani svih 90 minuta i svako od nas mora da pruži maksimum. Arsenal je dobro organizovana ekipa, sa par kvalitetnih pojedinaca i sigurno je da nas čeka težak meč. Međutim, igramo kod kuće, što je svakako naša prednost i ukoliko ispoštujemo dogovor iz svlačionice mislim da tri boda neće izostati - rekao je napadač Balša Sekulić za klupski sajt.

Plavi su se u ovoj sezoni tri puta sastali sa Arsenalom – imaju skor od dvije pobjede i jedan remi.

-Imamo ogromno poštovanje prema Arsenalu, koji je kao debitant u Prvoj ligi izborio finale Kupa i sigurno da nije slučajno to što su treći na tabeli. Međutim, težićemo da igramo našu igru, forsiraćemo je i sigurno će nam pomoći da osvojimo tri boda, koja su nam veoma bitna u borbi za titulom - jasan je Sekulić.

Balša se zimus vratio u Budućnost, a na 12 utakmica je postigao šest golova.

-Zadovoljan sam sopstvenim učinkom za sada, drago mi je što moji golovi pomažu ekipi da ostvaruje dobre rezultate. Nadam se da ću do kraja prvenstva nastaviti sa dobrom formom, ako ne i poboljšati je – istakao je Balša Sekulić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. maj 2024 00:55